Pictures wallpapers, Women, Girls,

miercuri, 29 octombrie 2008

JULIA ROBERTS

Actriţa Julia Roberts nu intenţionează să reia rolul care a făcut-o celebră, prostituata Vivian Ward din filmul "Frumuşica", ce s-a bucurat de un mare succes în anii 1990, deoarece consideră că este prea în vârstă.
Întrebată dacă doreşte să joace alături de fostul partener, Richard Gere, într-o continuare a filmului "Frumuşica", Julia a replicat: "Nu cred! Nimeni nu vrea să vadă o prostituată în vârstă, nu-i aşa?".
Julia şi-a sărbătorit cea de-a 41-a aniversare luni seară, în restaurantul "Jardiniere" din San Francisco, alături de soţul ei, Danny Moder, şi de nu mai puţin celebrii prieteni Tom Hanks şi Rita Wilson, Bruce Willis, Sean Penn, Robin Wright Penn, Billy Crystal şi Jack Nicholson.
Julia Roberts este căsătorită cu Danny Moder, din 2002 şi au împreună trei copii: Hazel şi Phinneaus, gemenii în vârstă de trei ani, şi Henry, în vârstă de 16 luni.
Sursa:femalefirst.co.uk

vineri, 24 octombrie 2008

JENNIFER LOPEZ

clik pe imagine pentru zoom



Jennifer Lopez este o actriţă şi cântăreaţă americană, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York.
Visa încă din copilărie să devină artistă, astfel că a început să cânte de la o vârstă fragedă. De-a lungul timpului, a jucat în multe filme. Dar succesul a fost de partea ei abia în anul 1997, când a jucat rolul binecunoscutei şi regretatei Selena, în filmul cu acelaşi nume. A urmat apoi încă un succes cu filmul "Anaconda", şi, în timp, a devenit una dintre cele mai căutate actriţe de la Hollywood.
Pe la sfârşitul anilor '90, şi-a început cariera muzicală. Un debut cu succes, în care primul album al lui Jennifer s-a intitulat "On the 6" şi conţinea hituri precum "If you had my love" sau "Waiting for tonight". Pentru acest album, Jennifer a obţinut discul de platină, datorită volumului de vânzări.
A urmat un duet cu Marc Anthony, "No me ames", care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy şi un premiu Billboard Latin Music Awards.
Au urmat albume de succese, precum "J.Lo" (cu hituri precum "Ain't it funny" sau "Love don't cost a thing"), "This is me... then" (cu hituri precum "Jenny from the block").
A făcut o pauză de câţiva ani pentru a se ocupa de cariera de actriţă, iar în 2005 a revenit cu un nou album, "Rebirth", cu hituri ca "Get right" sau "Hold you down".

luni, 20 octombrie 2008

TRAIAN BASESCU, subiectul Omar Hayssam a fost luat în discuţie.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la finalul întâlnirii cu omologul său de la Damasc, Bashar al-Assad, că situaţia omului de afaceri sirian Omar Hayssam a fost luată în discuţie. Vom reveni!

duminică, 19 octombrie 2008

NICOLETA LUCIU SI FRUMOASA SORA IULIANA

clik pe imagine pentru zoom,
Nicoleta şi Iuliana Luciu, vedete de telenovele
Iuliana este sora mai mică a Nicoletei Luciu, considerată de majoritatea bărbaţilor una dintre cele mai sexy vedete din România. Nicoleta, care a devenit în urmă cu o lună mamă, a cunoscut pentru prima dată succesul când a câştigat concursul Miss România în 1999 şi a devenit vedetă consacrată odată cu pictorialele fierbinţi realizate pentru revista „Playboy“. S-a lansat în muzică şi a devenit o prezenţă constantă în emisiunile de televiziune. Ultima reuşită a Nicoletei este prestaţia din telenovelele autohtone „Inimă de ţigan“ şi „Regina“, în care joacă şi sora mai mică, Iuliana. Aceasta interpretează rolul ţigăncuşei Lămâia, soţia bulibaşei Relu (Mihai Călin). Astfel, surorile Luciu sunt colege de platou, fiecare deţinând partituri importante în serialele marca „Acasă“. Anterior, Iuliana Luciu a mai jucat în producţiile Pro TV „Om sărac, om bogat“ şi în „Trei fraţi de belea“. Înainte de a i se ivi şansa de a juca în filme alături de sora mai mare, Iuliana Luciu a cochetat la un moment dat, la rândul ei, cu muzica. Tânăra în vârstă de 21 de ani a făcut parte din trupa Kiss, manageriată la acea vreme de Dinu Maxer, fostul iubit al Nicoletei.sursa:ziarul Evz.

sâmbătă, 18 octombrie 2008

SANDA IOSIF & LORENNA cantareata din CLUJ fan STEAUA

clik pe imagine pentru zoom,


Sanda Iosif este o cunoscută cântăreaţă din zona Clujului, având numele de scenă Lorenna. Rezultatele bune ale CFR-ului din ultima vreme au lăsat-o rece pe tânăra interpretă care este un suporter infocat al Stelei. Lorena care iubeşte foarte mult muzica şi sportul intenţionează să compună un imn al Stelei cu influenţe etno. “Când l-am vazut pe Gigi Becali cântând “Doamne ocroteşte-i pe români, mi-am dat seama că un astfel de imn ar putea prinde foarte bine”, a declarat Lorenna, care speră să îl întâlnească personal pe patronul roş-albaştrilor.sursa:ziarul GoolSport

joi, 16 octombrie 2008

MINISRTU CRISTIAN DAVID IL DESTITUIE PE SEFUL POLITIEI GHEORGHE POPA

poza sus: seful Politiei.........poza jos ministru Cristian David
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că va sesiza instituţiile statului în legătură cu achiziţia unor autoturisme şi echipamente foarte scumpe platite din bani publici aranjament realizat de MIRA, Speriati de aceasta chestiune Călin Popescu Tăriceau a dispus schimbarea din funcţie a şefului Poliţiei Române, chestorul Gheorghe Popa, la solicitarea ministrului de Interne Cristian David. Motivul acestei demiteri - management defectuos în derularea programului de achiziţie a autospecialelor de poliţie.
Cererea de schimbare din funcţie a venit în urma scandalului achiziţiilor de maşini foarte scumpe de către Poliţia Română. Conducerea interimară a IGPR va fi asigurată de adjunctul Gheorghi Plai.
Înlocuirea din funcţie a chestorului Gheorghe Popa a venit în urma scandalului izbucnit la începutul acestei săptămâni privind achiziţionarea de maşini la suprapreţ de către Poliţia Română. Contractul de jumătate de miliard de lei a privind achiziţiile de maşini de poliţie a încins spiritele la CSAT şi la MIRA.
Preşedintele Traian Băsescu a declarat că va sesiza instituţiile statului în legătură cu achiziţia unor autoturisme şi echipamente realizată de MIRA. Băsescu a precizat că Ministerul Internelor a semnat contracte pentru 392 de autoturisme Logan la preţul de 11.700 de euro bucata, pentru care s-au luat echipamente de 40.000 de euro, de trei ori mai scumpe decât maşinile.
În cadrul emisiunii Realitatea Zilei, secretarul general al PD-L, Vasile Blag, a declarat că există o legătură între acţionariatul firmei care a câştigat licitaţia privind achiziţiile de maşini şi cel al subfurnizorilor acesteia.
Gheorghe Popa va fi înlocuit de Plai Gheorghi. Comisarul şef Plai Gheorghi s-a născut în comuna Mirosloveşti, judeţul Iaşi, este căsătorit şi are un copil. Gheorghi este absolventul Facultăţii de Drept în cadrul Universităţii "A. I. Cuza" din Iaşi, al Şcolii de ofiţeri activi a M.A.I.- Arma Poliţie şi a mai multor cursuri de specializare post-universitară.
La data de 22 septembrie 2008, ministrul Cristian David a dispus verificarea achizitiilor publice derulate de catre Politie, Politia de Frontiera şi Jandarmerie.
La data de 14 octombrie 2008, controlul efectuat la Inspectoratul General al Poliţiei Române a fost finalizat cu sesizarea Departamentului National Anticoruţie. Ancheta privind achiziţia de maşini este în prezent la DNA.
Chestorul Gheorghe Popa va fi pus la dispoziţia conducerii MIRA.sursa:realitateaTV

LOREDANA GROZA, LORI

clik pe imagini pentru zoom



Lori, cea mai bine cotata cantareata de la noi, a aparut zilele acestea pe strazile Capitalei cu o masina nou nouta. Si nu este una oarecare. Range Roverul Vogue, la volanul caruia a fost surprinsa de paparazzii Cancan, face parte dintr-o editie speciala de lux Se vede treaba ca Loredana are o mare pasiune pentru SUV-uri. Artista a schimbat de curand Volskwagen-ul Touareg pe care-l avea cu un Range Rover Vogue cumparat de la Premium Auto, dealerul marcii Land Rover.
Noua masina a cantaretei este serie limitata si este o editie speciala de lux care costa in jur de 80.000 de euro. Scaunele sunt din piele Oxford, partea superioara a bordului din piele Cambridge, volanul din piele, incalzit, si un sistem audio cu 14 difuzoare, de 710 wati. Cu o astfel de bijuterie, Lori poate strabate zile-n sir strazile patriei, fara sa se resimta, intr-un lux desavarsit. Paparazzii Cancan au surprins-o ieri pe Loredana in plin centrul Capitalei la o ora de varf, la volanul Range Roverului. Induiosata de o batranica ce statea la un semafor, cantareata i-a dat acesteia niste bani pe care i-a gasit dupa care a cotrobait vreo doua minute intr-una dintre cele trei genti care-i atarnau artistei pe umar.
Debuteaza ca actrita pe marile ecrane din SUA
Dupa ce a facut senzatie cu rolul Rodiei din telenovela "Inima de tigan", in prezent, Lori asteapta cu nerabdare premiera filmului "Fire and Ice" din America. In aceasta productie, care este primul film strain produs de o companie romaneasca pentru piata americana, Lori are o scurta aparitie, alaturi de actorii romani Oana Pellea si Razvan Vasilescu. Mai mult decat atat, Lori a scris si cantecul genericului de final.sursa:ziarul CanCan

NICOLAE VACAROIU SI CURTEA DE CONTURI

clik pe imagine pentru a o mari.
Un editorial foarte frumos scris de Mircea Marian azi 16-10-2008 in ziarul Evenimentul zilei ne aduce aminete de ceva ca se pare ca multi romani au uitat! cititi: Curtea de Conturi, instituţia care ar trebui să verifice cum sunt cheltuiţi banii publici, a fost dată pe mâna unui personaj care a patronat falimentul Bancorex şi a fost preşedinte al unei bănci falite înfiinţate de Sorin Ovidiu Vîntu. În 1998, România a fost la un pas să intre în incapacitate de plată, urmare a jefuirii băncilor de stat în perioada în care Nicolae Văcăroiu era prim-ministru. Dar parlamentul nu l-a lăsat singur pe Văcăroiu. Îi vor fi colegi, în structura de conducere a Curţii de Conturi, Sabina Funar, nevasta senatorului PRM Gheorghe Funar - doamna este doctor în marketing agricol! - Doina Dascălu, o fină a deputatului PNL Dan Radu Ruşanu, şi Gheorghe Oană, fost secretar de stat din guvernul PSD, despre care presa a relatat că ar fi beneficiar al unor credite preferenţiale de la Bancorex.sursa:Evz,citeste

vineri, 10 octombrie 2008

ILEANA PESCARIU

clik pe imagini pentru a le mari,
Vedeta TV. s-a căsătorit pe malul mării, fiind dusă până la locul unde a avut loc cununia religioasă cu un iaht, în rochie şi sandale fără toc.
După cinci ani de iubire pătimaşă, Ileana Pescariu şi iubitul său, medicul cardiolog Cătălin Badiu, au devenit de curând soţ şi soţie.
Deşi vremea nu a fost de partea lor, cei doi îndrăgostiţi au avut o nuntă fastuoasă, într-un cadru de vis, pe malul mării.
Pentru că au vrut ca totul să fie asemănător cu o nuntă de prinţesă, mireasa a decis să ajungă la locul în care avea loc cununia religioasă cu un iaht, îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă, albă, simplă, iar în picioare purtând sandale fără tocuri.
Fosta prezentatoare tv şi-a găsit fericirea în braţele fostului său coleg de liceu, Cătălin, un medic celebru din Germania.
Deoarece locuieşte în România, unde conduce o firmă de publicitate, iar el în München, cei doi soţi se vor vedea o peri-oadă doar în weekend.
“Am aşteptat, răbdând ca bărbatul pe care îl iubeam, Cătălin, să se formeze, ca eu să învăţ să renunţ, ca noi să ne putem construi împreună un cămin. Am aşteptat şi am avut răbdare. Şi acum, pe deget îmi străluceşte inelul la care doar visam din garso-niera închiriată la München la început, gândindu-mă că este prea greu ca noi să putem fi, vreodată, o fa-milie”."CASA DE PIATRA DOAMNA" sursa:revista Clik

marți, 7 octombrie 2008

MAGDA CIUMAC & DANIEL BUZDUGAN

Clik pe imagine penrtu mai multe info.
In urma cu cateva zile, Magda Ciumac a fost invitata in emisiunea "Rai, da? buni", moderata de Mihai Morar, colegul lui Daniel Buzdugan de Radio ZU. Atunci, sotia lui Tolea Ciumac i-a facut mai multe complimente realizatorului TV, drept pentru care Buzdugan a incercat sa-i faca o farsa.
Acesta trebuia s-o sune noaptea, sa se dea drept Morar si sa flirtreze cu ea, ca si cum ar incerca s-o cucereasca. Aceasta nu s-a lasat pacalita si a banuit din prima clipa ca este un necunoscut care a facut rost de numarul ei si care incearca sa-si bata joc. Dupa ce aceasta a inchis telefonul, Buzdugan a sunat-o din nou si s-a prezentat, moment in care s-a pomenit victima unei avalanse de injuraturi, cele mai multe de inspiratie pornografica. "M-a facut in toate felurile. Mi-a spus ca sunt o zdreanta, o jigodie si alte lucruri pe care nu am cum sa le reproduc", ne-a declarat Daniel Buzdugan.sursa:ziarul CanCan.

vineri, 3 octombrie 2008

картинки, фотографии, картинки, красивые девушки, секси девочек,Sexy Girls,

clik imagine pentru a o mari.


Красивые девушки в высоком разрешении (около 10 шт)

Красивые девушки в высоком разрешении (около 10 шт)
clik imagine pentru a o mari,

Красивые девушки в высоком разрешении (около 10 шт)
картинки, фотографии, картинки, красивые девушки, секси девочек,

Красивые девушки в высоком разрешении (около 10 шт)


Красивые девушки в высоком разрешении (около 10 шт)


Красивые девушки в высоком разрешении (около 10 шт)
Девочки супер секси модели, которые участвуют в pictorials в год журнал обложек и сохранить siluieta frumos.sursa этих фотографий в Интернете Сайты России

LAURA COSOI

clik pe imagine pentru a o mari,



Laura Cosoi este atrasă de dansurile africane. Vedeta a experimentat pentru prima dată mişcările tribale în emisiunea „Dansez pentru tine“, şi pentru că i-a plăcut a decis că vrea să ştie mai multe. Aşa că va participa la cursurile de dans ale unui instructor din Guineea. Dalanda, cea care o va iniţia pe Laura în tainele mişcărilor africane, va oferi câteva lecţii şi telespectatorilor MTV. Laura a pregătit pentru ediţia de astăzi a emisiunii pe care o prezintă pe postul muzical cursuri de dans african. Vedeta este de părere că aceste mişcări tradiţionale au elemente de rezistenţă atletică şi sunt bune pentru întreţinerea tonusului muscular

Click pe Banner sau imagine un nou colaj