Pictures wallpapers, Women, Girls,

joi, 16 octombrie 2008

LOREDANA GROZA, LORI

clik pe imagini pentru zoom



Lori, cea mai bine cotata cantareata de la noi, a aparut zilele acestea pe strazile Capitalei cu o masina nou nouta. Si nu este una oarecare. Range Roverul Vogue, la volanul caruia a fost surprinsa de paparazzii Cancan, face parte dintr-o editie speciala de lux Se vede treaba ca Loredana are o mare pasiune pentru SUV-uri. Artista a schimbat de curand Volskwagen-ul Touareg pe care-l avea cu un Range Rover Vogue cumparat de la Premium Auto, dealerul marcii Land Rover.
Noua masina a cantaretei este serie limitata si este o editie speciala de lux care costa in jur de 80.000 de euro. Scaunele sunt din piele Oxford, partea superioara a bordului din piele Cambridge, volanul din piele, incalzit, si un sistem audio cu 14 difuzoare, de 710 wati. Cu o astfel de bijuterie, Lori poate strabate zile-n sir strazile patriei, fara sa se resimta, intr-un lux desavarsit. Paparazzii Cancan au surprins-o ieri pe Loredana in plin centrul Capitalei la o ora de varf, la volanul Range Roverului. Induiosata de o batranica ce statea la un semafor, cantareata i-a dat acesteia niste bani pe care i-a gasit dupa care a cotrobait vreo doua minute intr-una dintre cele trei genti care-i atarnau artistei pe umar.
Debuteaza ca actrita pe marile ecrane din SUA
Dupa ce a facut senzatie cu rolul Rodiei din telenovela "Inima de tigan", in prezent, Lori asteapta cu nerabdare premiera filmului "Fire and Ice" din America. In aceasta productie, care este primul film strain produs de o companie romaneasca pentru piata americana, Lori are o scurta aparitie, alaturi de actorii romani Oana Pellea si Razvan Vasilescu. Mai mult decat atat, Lori a scris si cantecul genericului de final.sursa:ziarul CanCan

Click pe Banner sau imagine un nou colaj