Pictures wallpapers, Women, Girls,

vineri, 3 iulie 2009

Comisia Monica Iacob-Ridzi, Alina Gorghiu si amantiiiiii?

Alina Gorghiu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Alina Gorghiu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Cristi Boureanu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Lucrările comisiei de anchetă în afacerea “2 mai” au degenerat în scandal. Protagonist: pedelistul Cristian Boureanu. Acesta i s-a adresat liberalei Alina Gorghiu cu apelativul “domnişorică” şi a ameninţat-o că va discuta despre “amanţi”.Gelu Vişan, i-a reproşat Alinei Gorghiu că a refuzat să trimită o adresă procurorului general prin care să ceară precizări legate de eventuala declanşare a procedurilor prealabile urmăririi penale împotriva ministrului Tineretului şi Sportului, Monica Iacob-Ridzi, refuz pe care Vişan l-a considerat abuz în funcţie.
"Hotărârile comisiei se iau colectiv, nu individual. În urma votului din 24 iunie s-a decis că nu suntem competenţi să trimitem o adresă Parchetului General", a răspuns Alina Gorghiu.
Spusele acesteia au provocat intervenţia altui democrat-liberal, Sever Voinescu, care a argumentat că nu orice decizie luată prin votul majorităţii este şi legală. Argumentul a fost reluat şi de Cristian Boureanu. Când Gorghiu a încercat să intervină, Boureanu a spus: "Nu mă întrerupeţi... domnişorică!". Apelativul a provocat rumoare în sală. Aura Vasile (PSD) i-a reproşat lui Boureanu că jigneşte membrii comisiei, însă Boureanu a răspuns: "Este un cuvânt din DEX foarte delicat şi foarte frumos". "Să-l păstraţi pentru soţia dumneavoastră!", a replicat Gorghiu vizibil afectată, însă Boureanu a continuat în acelaşi registru. "Discutăm de soţii sau de amanţi? Dacă intrăm în chestiuni de familie, sunteţi într-o situaţie delicată", a afirmat democrat-liberalul.sursa:Cotidianul.
P.S probabil Boureanu stie de la Ludovic Orban cum femeile de la liberali intra in politica.......!

Click pe Banner sau imagine un nou colaj