Pictures wallpapers, Women, Girls,

vineri, 3 iulie 2009

Comisia Ridzi. Cristi Boureanu către Bănicioiu: „Ori faceţi pe prostul, ori chiar sunteţi prost“

Alina Gorghiu,Cristi Boureanu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,

Alina Gorghiu, clik image zoom si pentru un alt colaj poze vedete,
Deputatul PDL Cristian Boureanu i-a spus, joi, deputatului PSD Nicolae Bănicioiu, în cadrul şedinţei Comisiei de Anchetă privind cazul Ridzi, că ori face pe prostul, ori chiar este prost, răspunzându-i în acest fel acuzelor referitoare la cercetarea de către DNA.
Afirmaţia lui Bănicioiu referitoare la cercetarea de către DNA a lui Boureanu a determinat replica acestuia din urmă: "Domnul Bănicioiu, sunteţi foarte drăguţ, începeţi iar cu atacuri la persoană. Eu v-am mai spus, sunt unul dintre cetăţenii cercetaţi pe diferite chestiuni în România, cum sunt colegii dumneavoastră şi şefii de partid. Nu are nicio legătură cu subiectul acestei anchete". "Ori faceţi pe prostul, ori chiar sunteţi prost şi îmi asum ce vă spun, ca să începem de dimineaţă cu jigniri, şi nu observaţi foarte clar diferenţa între un om implicat în chestiunile de la ministerul Tineretului şi o cercetare care se desfăşoară undeva în instituţiile statului. Îmi asum ce spun, că de ipocrizie m-am cam săturat", a adăugat Boureanu.
Replica acestuia a dus la intervenţia preşedintelui comisiei, deputatul PNL Alina Gorghiu, care a solicitat menţinerea unui ""cadru de minimă decenţă. Gorghiu l-a rugat "din suflet" pe Bănicioiu să nu reacţioneze "brutal" la afirmaţia lui Boureanu, ceea ce a stârnit zâmbetele colegilor de comisie.sursa:Gandul

Click pe Banner sau imagine un nou colaj