Pictures wallpapers, Women, Girls,

vineri, 3 iulie 2009

Nadia Comăneci si Stefan Banica jr.

Nadia Comăneci si Stefan Banica jr.
Nadia Comăneci s-a iubit cu Şefan Banică jr. Omul care a organizat fuga Nadiei in Statele Unite, acum aproape 20 de ani, vorbeşte astăzi deschis despre iubirile trăite in Romania de cea mai mare gimnastă a tuturor timpurilor. Constantin Panait (56 de ani) aminteşte în rândurile ce urmează de Nicu Ceauşescu şi de Ştefan Bănică junior, dar şi de un misterios băiat de la o benzinărie din Băneasa, de care Nadia era atât de îndrăgostită, încât voia să se mărite cu el până la sfârşitul anului 1989!
"Din ce ştiu eu, Nadia a stat cu Nicuşor câţiva ani. O suna Nicu, de la Sibiu, şi-i spunea atât: “Hai!”. Imediat apărea maşina în faţa casei, ea se urca şi mergea acolo. Norocul ei era că, în multe cazuri, până ajungea, Nicuşor adormea din cauza alcoolului, iar ea cobora în cramă, îşi făcea provizii cu de toate şi se întorcea la Bucureşti."
"Nu ştiu dacă era violent cu Nadia, nu cred, dar cu cei din jurul ei, da. Prin 1987, când Nadia era şi cu Nicu, dar şi cu Ştefan Bănică junior, a ieşit un scandal uriaş la restaurantul “Odobeşti” din Bucureşti, că aflase Nicuşor că Nadia rămăsese însărcinată cu Bănică jr. Aşa că a trimis gărzile de corp, care au “rezolvat” situaţia."
sursa:foto & Gooolsport(citeste mai mult)

Click pe Banner sau imagine un nou colaj