Pictures wallpapers, Women, Girls,

luni, 15 septembrie 2008

CAROLINA ARDOHAIN

Ana Carolina Ardohain Dos Santos (born January 17, 1978 in General Acha, La Pampa) is a supermodel and television star in Argentina, also known by the nickname Pampita.
Her mother Tanhia Dos Santos is Brazilian (Santa Catharina) by birth. At the age of 17, Ana left home and went to Buenos Aires. She worked in sales until a casting agent spotted her. The casting agent wanted not only a pretty face but a girl with character. Pampita was well suited for this role.
Frumosul model argentinian Carolina Ardohain, devenită celebră ca „Pampita”, ar putea să spună că are tot ce şi-a dorit. E frumoasă şi la cei doar 29 de ani a cunoscut faima nu doar pe podiumurile de prezentare, dar şi ca prezentatoare de televiziune şi actriţă. Însă nu s-a simţit cu adevărat împlinită decât în momentul în care şi-a găsit jumătatea. Nu a fost un lucru atât de uşor. Iniţial, a crezut că alesul este chiar impresarul ei, Martín Barrantes, de 35 de ani. S-au căsătorit în urmă cu mai bine de cinci ani, în Salliqueló, o provincie din Buenos Aires. Dar mariajul s-a sfârşit brusc anul trecut. Pampita s-a cuplat cu actorul chilian Benjamín Vicuña. Împreună, au deja o fetiţă, Blanquita.

Click pe Banner sau imagine un nou colaj