Pictures wallpapers, Women, Girls,

vineri, 12 septembrie 2008

Theodor Stolojan, viitor prim ministru?

Două lucruri sunt clare, sloganul „România, pe mâini sigure” şi punctele principale ale promisiunilor electorale pe care PD-L vrea să le prezinte electoratului. Printre altele, potrivit unor surse, democrat-liberalii vor promite salarii medii de 900 de euro, pensii de peste 400 de euro, mii de kilometri de autostradă, taxe mai puţine şi mai mici şi implicarea poporului în luarea deciziilor „cruciale”. Dacă promisiunile au fost uşor de scris, şefilor PD-L le-a fost imposibil să cadă la pace în privinţa echipei pe care o vor prezenta azi cu ocazia lansării la apă a premierului care se vrea vector de imagine a viitoarei campanii.
Discursuri aprinse şi atacuri lansate între foştii colegi ai Alianţei Dreptate şi Adevăr, PD-L şi PNL. Primii au fost democrat liberalii care au criticat în termeni duri guvernarea liberală, dar şi pe premierul Tăriceanu. Totul s-a întâmplat la Conferinţa Naţională a democrat liberalilor, acolo unde Theodor Stolojan a fost validat drept candidat la funcţia de premier. Potrivit liderului PD-L, Emil Boc, pedeliştii nu vor uita niciodată trâdarea PNL din 2007, când partidul democrat a fost scos de la guvernare şi s-a încercat suspendarea preşedintelui Traian Băsescu. Guvernarea penelistă a fost atacată în termeni duri atât de liderul PD-L cât şi de candidatul la funcţia de premier, Theodor Stolojan.
„Au compromis procesul de modernizare din administraţia publică, educaţie, sănătate. Este un haos fără precedent. S-au alocat cele mai mari resurse financiare după '89 încoace, dar rezultatele sunt dezastruase. Au pus pe butuci sistemul de termoficare din România.” a spus despre liberali Emil Boc.

Click pe Banner sau imagine un nou colaj