Pictures wallpapers, Women, Girls,

vineri, 19 septembrie 2008

LILY COLE

clik pe imagine pentru a o mari,

Pictorialul, ce se întinde pe 14 pagini de revistă, este inspirat din piesele controversatului album „Histoire de Melody Nelson", marele succes din 1971 al muzicianului francez Serge Gainsbourg.
Pe copertă, Lily va apărea purtând doar o pereche de ciorapi albi şi cu un ursuleţ în braţe. Norocos animalul de pluş! Norocoşi şi editorii din Hexagon ai celebrei reviste, întrucât Lyli nu a cerut un onorariu exorbitant, după cum a declarat Alex Aikiu, director al publicaţiei. „Totul se rezumă la a fi dulce şi inocentă. I-am plătit onorariul pe care i l-ar fi oferit orice altă revistă. A spus da imediat". Cât despre alegerea britanicei, iată cum o justifică el: „Pentru noi, Playboy nu înseamnă Pamela Anderson. Nu contează mărimea sânilor, ci sufletul unei femei".
Dacă i se vede sau nu sufletul în fotografiile realizate, vor judeca însă cititorii. Sigur, cu o condiţie: să îşi poată desprinde ochii de pe formele frumoasei. Cert este că Lily trece printr-o perioadă plină de evenimente. Ea s-a afişat de curând împreună cu Jude Law şi vrea să guste din viaţa de studentă la Cambridge.Actorul britanic Jude Law şi modelul britanic Lily Cole, în vârstă de 20 de ani, se întâlnesc, aceasta fiind văzută părăsind locuinţa actorului. Jude Law şi Lily Cole au luat masa într-un restaurant londonez, într-o vineri, în timpul cinei aceştia ţinându-se de mână, iar a doua zi dimineaţa tânăra a părăsit apartamentul actorului la prima oră încercând să se ferească de paparazzi, conform unei surse citate de femalefirst.co.uk. „Jude încerca să nu se facă remarcat. Erau prinşi în conversaţie şi râdeau. Nu s-au sărutat, dar era clar că sunt mai mult decât prieteni. Jude era extrem de afectuos şi se uita afectuos la ea”, a declarat sursa. Presa a speculat în ultima vreme că Law, care are trei copii cu fosta sa soţie, Sadie Frost, ar avea o relaţie cu fiica lui Rod Stewart, Kimberly, cu care se săruta pasional într-un club londonez. Totodată, Law a avut o relaţie cu actriţa Sienna Miller, care s-a sfârşit din cauza relaţiei actorului cu dădaca.

Click pe Banner sau imagine un nou colaj